Fysiotherapeut

Mijn naam is Tristan van Swieten, ik ben in 2001 geboren in Rotterdam en dicht bij de natuur in Putte opgegroeid.

Op jonge leeftijd spendeerde ik al veel tijd op de judomat en in de ring, hier zag ik de kracht en kwetsbaarheid van het menselijk lichaam voor het eerst. De fascinatie hiervoor heeft mij naar de opleiding tot fysiotherapeut aan Avans Hogeschool te Breda geleid. Hier haalde ik de minor sportfysiotherapie, liep ik stages in conservatieve en postoperatieve handfysiotherapie en schreef ik mijn scriptie over de omgang met artrose.

Van mij als therapeut kun je verwachten dat ik meedenk met persoonlijke doelen of wensen. Hiernaast zal ik nadruk leggen op wat wél kan in plaats van wat niet kan. Iemand beter kunnen laten bewegen op zijn of haar manier is voor mij het allermooiste.

Tot ziens bij ons in de praktijk!

Voor contact: tristan@fysiocentrumsteenbergen.nl