Secretaresse

Hallo, ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Joke Geers-IJzermans. Ik ben geboren op 19 februari in Steenbergen en ben daar nog steeds woonachtig. Al meer dan 25 jaar getrouwd met Peter en samen hebben we twee dochters Roxanne en Kimberly.

Mijn hobby’s zijn fietsen, wandelen,  joggen en ga graag op vakantie. Ons gezin staat nogal in het teken van wielrennen (allemaal op onze eigen manier) het hele jaar door. Daarom proberen we de vakantie’s als het kan te combineren met een paar dagen Tour de France.

 Vanaf januari 2009 ben ik werkzaam in Fysio Centrum Steenbergen als telefoniste/receptioniste en heb het enorm naar mijn zin. Ik vind het een leuk team om mee samen te werken.

Tenslotte wil ik u van harte welkom heten in de praktijk of aan de telefoon.

voor contact; joke@fysiocentrumsteenbergen.nl