Welkom op de website van FCS Praktijken

Wij zijn een multidisciplinair werkend team van voornamelijk professionele fysiotherapeuten, specialisten in beweging, die zich richten op alle klachten van het bewegingsapparaat. Wij zijn een jong en gezellig team wat zich blijft scholen. Naast individuele behandeling van U als cliënt, richten wij ons ook op de oefentherapie in ons trainingscentrum. Hier wordt begeleiding gegeven aan verschillende beweeggroepen. Wij hebben een samenwerkingsverband met Fys’Optima, waardoor U als cliënt kunt genieten van vele voordelen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Oedeemtherapie / lymfedrainage

Het menselijk lichaam bestaat voor 2/3 deel uit vocht. Dit vocht bevindt zich in en rondom alle lichaamscellen, de bloedbanen, lymfbanen en de hersenbanen.

MEER

Manuele therapie

Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van gewrichten en anderzijds uw houding en bewegingen te optimaliseren.

MEER

Echografie

Echografie wordt in onze praktijk ingezet bij het onderzoeken van spier-, pees- en gewrichtsklachten van bijvoorbeeld schouder, elleboog, heup, knie, enkel en voet.

MEER

Dry Needling

Dry Needling Dry needling is een nieuwe behandelmethode van de  fysiotherapeut. Door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt en

MEER

Beleven

Laatste nieuws

Nieuwe locatie: Sint-Maartensdijk

Sinds najaar 2021 hebben wij nieuwe - 3e - locatie bij: Fysio Centrum Sint Maartensdijk. Deze praktijk bevind zich in Medisch Centrum Pluimpot, waar wij nauwe samenwerking met de huisartsen mogen genieten. Deze praktijk is een mooie aanwinst voor alle onze patienten van eiland Tholen, want in Fysio Centrum Sint Maartensdijk hebben wij ruime oefenzaal voor medische trainingstherapie en medische revalidatie. Aan de website wordt hard gewerkt!